Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dressing
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 3 EL Rapsöl
- 3 EL Apfelessig
- 1 EL Wasser
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
Gelbe Fisolen
- 500 g Wasser
- 500 g gelbe Fisolen, frisch, halbiert
- 1 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 402.8 kJ / 95.8 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 5.5 g
- Tuk
- 6.6 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 588.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55min
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1 godz.
Staubzucker
5 min
Semmelbrösel
5 min
Krautfleckerl
40min
Kräutertopfen
15min
Omas Apfelkompott
20min
Fisolengulasch
1h 10min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50min
Zwetschkenröster
1h 30min
Omas Apfelkompott mit Honig
20min
Eiaufstrich mit Topfen
10min