Kompatibilní verze
Blumenkohl (Karfiol)-Gratin mit Ei
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
300
g Gruyère Käse, in Stücken
nebo 300 g Cheddar, in Stücken - 1000 g Wasser
- 1000 g Karfiolröschen
- 4 - 6 Eier
- 80 g Weizenmehl
- 80 g Butter, in Stücken
- 800 g Milch
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- ½ - ¾ TL Muskat, gemahlen (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2199 kJ / 526 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 563 mg
Alternativní recepty
Champignonsauce
30 min
Überbackener Nudelauflauf
50 min
Karotten-Spargelsuppe mit Mandeln
35 Min
Überbackener Chicorée mit Petersil-Erdäpfel und Rohkostsalat
1 Std.
Wintergemüse-Gratin mit Kräuterkruste
1 Std.
Gebackene Bohnen
1h 25min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3 Std. 30 Min
Brokkoli und Erdäpfel mit Gorgonzola-Sauce
30 min
Apfel-Sauerkraut-Salat
1h 15 min
Saibling mit Gemüse, Sommerpesto und Dinkelreis
55min
Hendlgulasch mit Pilzen und böhmischen Knödeln
1 Std. 20 Min
Erdäpfel-Karfiol-Auflauf
1 Std. 30 Min