
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
Bund Petersilie, frisch Blättchen abgezupft
nebo 1 Bund Dille, frisch Blättchen abgezupft - 400 g Romanasalat in Stücken
- 400 g Erdäpfel, festkochend geschält, in Stücken
- 100 g Frühlingszwiebeln in Stücken
- 40 g Kartoffelstärke
- 1 ½ - 1 ¾ TL Salz
- 4 - 6 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 Wasser
- 4 - 6 Eier (Größe M)
- 50 g Butter in Stücken
- 1 Knoblauchzehe halbiert
- 30 g Weizenmehl
- 250 g Erbsen, tiefgekühlt
- 150 g Wasser
- 1 - 2 Prisen Muskatnuss, frisch gerieben
- 1 - 2 Msp. Kümmel, gemahlen
-
4
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 4 - 6 EL Öl
- 1 - 2 Spritzer Zitronensaft
- 1 - 2 Prisen Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 508 kcal / 2130 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 42 g
- Vláknina
- 9 g
- Nasycený tuk
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1hod.
Gelber Fisolensalat
40min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55min
Gedämpfter Brokkoli mit Cheddar Chili Cheese Sauce
30min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50min
Fiakergulasch
2hod. 15min
Erdäpfelgulasch
1hod. 10min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1hod. 10min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2hod. 45min