Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
nebo 1 Bund Dille, frisch, Blättchen abgezupft - 400 g Romanasalat, in Stücken
- 400 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Stücken
- 100 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 40 g Kartoffelstärke
- 1 ½ - 1 ¾ TL Salz
- 4 - 6 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 Wasser
- 4 - 6 Eier (Größe M)
- 50 g Butter, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 30 g Weizenmehl
- 250 g Erbsen, tiefgekühlt
- 150 g Wasser
- 1 - 2 Prisen Muskatnuss, frisch gerieben
- 1 - 2 Msp. Kümmel, gemahlen
-
4
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 4 - 6 EL Öl
- 1 - 2 Spritzer Zitronensaft
- 1 - 2 Prisen Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2130 kJ / 508 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mandel-Karfiol-Cremesuppe mit Kräuteröl und Fladenbrotchips
45 min
Selchfleischknödel mit Rotgipflerkraut
1 Std. 20 Min
Schottische Eier mit Sellerie-Karotten-Salat
1 Std.
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55 min
Spargel mit heurigen Erdäpfeln und Joghurthollandaise
45 min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
40 min
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1 Std. 50 Min
Erdäpfelcremesuppe mit Leberkäse-Croutons
35 min
Pannonische Bohnensuppe
50 min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1 Std.
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 min