Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Aubergine
- enduit à cuisson antiadhésif
- 450 g d'aubergines japonaises Ichiban, en 27 tranches (5 mm/¼ po)
- sel pour saupoudrer et pour assaisonner
- ¾ c. à thé d'ail en poudre
- poivre noir moulu, pour assaisonner
Fromages
- 115 g de mozzarella en dés
- 45 g de parmesan, en morceaux
- 2 - 3 morceaux de zeste de citron
- 225 g de ricotta fraîche
Sauce
- 115 g d'oignons, en morceaux
- 60 g de carotte, en morceaux
- 60 g de poivron rouge, en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 500 g de sauce tomate
- ½ c. à thé de sel, selon le goût
Assemblage
- 570 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 644.4 kJ / 154 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 9.8 g
- Tuk
- 9.4 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 571.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuisson du riz long blanc
35 dk
Spaghetti maison aux moules, chorizo et safran
1h 20min
Lait d'amande épicé
Žádné hodnocení
Courge poivrée farcie faible en glucides
Žádné hodnocení
Soupe à l'oignon rouge et boulettes de viande
40 dk
Gazpacho de tomates ancestrales
1 Std. 10 Min
Cake au citron
1h 50min
Crème de pieds de brocolis et croustillant de pelures de pommes de terre
45 dk
Fouetté crémeux à l'orange
10 Min
Salade chaude au chou frisé, haricots blancs, noix et baies de goji
40 dk
Beignets de courgette à la grecque (Kolokithokeftedes)
45 dk
Salade de brocoli, poivron rouge et pignons
10 Min