Zařízení & příslušenství
Celozrnné špaldové housky
Příprava 15min.
Celkový 35min.
12 kusů
Suroviny
-
300 gramů pšenice špaldy
-
400 gramů hladké mouky plus navíc na pomoučení
-
500 gramů vody
-
40 gramů čerstvého droždí (1 kostka)
-
1 sáček kypřicího prášku do pečiva
-
1 čajová lžička medu
-
40 gramů slunečnicových semínek
-
50 gramů ovesných vloček
-
20 gramů lněného semínka
-
2 ¼ čajové lžičky soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
10 g
Kalorie
1040 kJ /
248 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
5.3 g
Sacharidy
42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Domácí pekárna III.
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Fermentovaná mrkev
60hod. 30min.
Zamotaný cibulový chléb
35min.
Pivní bulky s čedarem
3hod. 15min.
Rychlý chléb
50min.
Univerzální chléb
45min.
Mrkvové bulky se skyrem
40min.
Mandlovo-bylinkové bagetky
35min.
Špaldovo-pohankový chléb
1hod. 30min.
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2hod. 10min.
Domácí chléb se zákysem
2hod. 10min.
Tradiční chléb se semínky
1hod. 50min.
Chléb se semínky a cibulkou
1hod. 50min.