Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de fruits secs variés
- 3 œufs (blancs et jaunes séparés)
- 1 pincée de sel
- 100 g de miel
- 100 g de sucre en poudre
- 5 g de poivre de Sichuan
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- coulis de fruits rouges, type cerises ou coulis d'abricots pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1960.5 kJ / 469.3 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 38.7 g
- Tuk
- 30.8 g
- Nasycený tuk
- 17.3 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 136 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bûche de poisson
13 godz.
Financiers salés aux asperges et saumon sauce agrume
35min
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3 Std. 20 Min
Recette du chef Eric Guérin : Royale de courge butternut, rémoulade pomme-courge tourteau, jus pomme livèche
1 Std. 20 Min
Cheesecake à la betterave
3h 15min
Trifle poire, figue et noisette
1 Std. 10 Min
Tartinable de crevettes aux épices cajun
10 Min
Tartinable de maquereau fumé au curry breton
5 Min
Tartinable aux radis et curry breton
20 Min
Crème pâtissière à la pistache
30min
Tartinable de saumon au mélange du trappeur
10 Min
Terrine de poisson
1 Std.