Zařízení & příslušenství
Pork ribs med sursøt saus
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porsjoner
Suroviny
-
vegetabilsk olje10 g
-
ingefær, fersk delt i tynne skiver10 g
-
svineribbe delt i små biter (ca. 5 cm)500 g
-
melis juster etter smak50 g
-
risvin50 g
-
eddik50 g
-
soyasaus lett soyasaus15 g
-
soyasaus mørk soyasaus10 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Sodík
33.1 mg
Protein
14.2 g
Kalorie
3193.5 kJ /
763.3 kcal
Tuk
71.5 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
29.3 g
Sacharidy
13.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Da. Nå. Alltid.
50 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Kung Pao kylling
Žádné hodnocení
Tradisjonell østerriksk gulasj
Žádné hodnocení
Pulled pork burger
Žádné hodnocení
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Žádné hodnocení
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Žádné hodnocení
Pastasaus av skinke og purre
Žádné hodnocení
Biff i stout
Žádné hodnocení
Kroningskylling
Žádné hodnocení
Tandoori kyllingwraps
Žádné hodnocení
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Žádné hodnocení
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Žádné hodnocení
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Žádné hodnocení