Zařízení & příslušenství
Greske kjøttboller
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
8 porsjoner
Suroviny
-
løk delt i fire140 g
-
poteter delt i biter (ca. 1000 g uskåret)700 g
-
egg3
-
olivenolje2 ss
-
eddik1 ss
-
persille, fersk kun blader25 kvister
-
salt1 ts
-
pepper, malt1 klype
-
mynte, fersk (volitelně)1 ts
-
brødsmuler, tørket50 g
-
kjøttdeig (svinekjøtt, kylling eller blandet kjøtt)1000 g
-
stekeolje
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Protein
30 g
Kalorie
1396 kJ /
334 kcal
Tuk
13 g
Sacharidy
21 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Da. Nå. Alltid.
50 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Kung Pao kylling
Žádné hodnocení
Tradisjonell østerriksk gulasj
Žádné hodnocení
Pulled pork burger
Žádné hodnocení
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Žádné hodnocení
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Žádné hodnocení
Pastasaus av skinke og purre
Žádné hodnocení
Biff i stout
Žádné hodnocení
Kroningskylling
Žádné hodnocení
Tandoori kyllingwraps
Žádné hodnocení
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Žádné hodnocení
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Žádné hodnocení
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Žádné hodnocení