Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tonkatsu-Sauce
- 30 g Worcester-Sauce
- 15 g dunkle Sojasauce
- 15 g Austernsauce
- 40 g Ketchup
- 10 g Zucker
Japanische Kroketten und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 2 TL Salz
- 650 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken (3 x 3 cm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 3 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 20 g Butter, in Stücken
- 150 g Hackfleisch, gemischt, zerzupft
- 10 g dunkle Sojasauce
- 3 Prisen Pfeffer
- Speisestärke zum Bearbeiten
- 2 Eier
- Mehl zum Panieren
- Panko zum Panieren
- Öl zum Ausbacken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 701 kJ / 168 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 920 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jiaozi
1hod. 30min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1hod. 30min
Udon-Nudeln mit Rindfleisch und Erbsen
50 Min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1 Std. 40 Min
Schinken-Ziegenkäse-Kroketten
9 Std. 20 Min
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2 godz. 50 min
Chickenwings mit Erdnuss-Sauce
45 Min
Mapo-Tofu (麻婆豆腐)
20 Min
Pikanter Thai-Nudelsalat mit Zupffleisch
20 Min
Geschmorter Schweinebauch in Softbuns
1 Std. 20 Min
Dumplings
45 Min
Baozi (gedämpfte Teigtaschen) (包子)
1 Std. 40 Min