Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 175 g Wasser
- 1 Päckchen Trockenhefe (7 g)
- ¼ TL Salz
- 2 TL Zucker
- 350 g Mehl
- 10 g Öl
Schmorfleisch und Fertigstellung
- 100 g Erdnüsse, geröstet, gesalzen
- 4 Stängel Koriander
- 4 Stängel Minze, abgezupft
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 1 Chilischote, in Stücken
- 50 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g Sesamöl, geröstet
- 1 TL Anis, gemahlen
- 150 g Weißwein, trocken
- 100 g Sojasauce
- ½ TL Salz
- 20 g brauner Zucker
- 900 g Wasser
- 800 g Schweineschulter, ohne Knochen, am Stück
- Öl zum Einfetten
- schwarzer Sesam zum Bestreuen
- 120 g Sweet-Chili-Sauce
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3129 kJ / 747 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Japanische Kroketten
1h 20min
Hähnchen Teriyaki
2h
Hähnchen Teriyaki
2h
Geschmorter Schweinebauch in Softbuns
1h 20min
Hähnchen Teriyaki
2h
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 Std. 10 Min
Summer Rolls mit gebratenem Hähnchen
1h
Pajeon (Pikanter Garnelen-Pfannkuchen )
45min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3h 10 min.
Pulled Beef mit karamellisierten Zwiebeln
30h 30min
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2 godz. 50 min
Slow Cooking Beef Madras
3 Std.