Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Sushi Reis
- 370 g Wasser und mehr zum Einweichen
-
250
g Garnelen, roh, geschält, entdarmt
nebo 250 Garnelen, roh, geschält, TK, entdarmt, aufgetaut - 50 g grüne Erbsen, frisch oder TK
- 50 g Mais, aus der Dose, abgetropft
- 30 g helle Sojasauce
- 20 g Sesamöl, geröstet, und etwas mehr zum Beträufeln
- 30 g Austernsauce
- 20 g Reisessig
- 1 - 1 ½ TL brauner Zucker
- 1 - 1 ½ TL Salz
- 3 Frühlingszwiebeln, in Ringen, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1467 kJ / 351 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 1564 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindfleisch-Kichererbsen-Curry-Suppe
30 min
Gebackener Halloumi im Kateifi-Teig mit gelbem Möhrensalat
40 min
Asiatisches Pilaw mit Garnelen
45 min
Lachs mit Erdbeertopping
30 min
Orientalischer Ebly®-Salat mit Rhabarber und Schafskäse
1h
Miso-Bowl
35 min
Khao Pad (Gemüsereis)
1h 30min
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45 min
Asia-Reis mit Garnelen
40 min
Garnelen-Fajitas mit Joghurt-Guacamole und Sprossen
25 min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min
Hähnchenschenkel en escabeche aus dem Ofen
1h