Zařízení & příslušenství
Špaldovo-mrkvový chléb
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 40min.
20 plátků
Suroviny
-
máslo na vymazání
-
500 gramů pšenice, celá zrna500 gramů pšenice špaldy celá zrna
-
200 gramů dýně, na kousky200 gramů mrkve na kousky
-
1 kostka čerstvého droždí (42 gramů)
-
300 gramů vody vlažné
-
100 gramů bílého jogurtu
-
100 gramů slunečnicových semínek
-
2 čajové lžičky soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 krajíc / plátek
Protein
6 g
Kalorie
488 kJ /
117 kcal
Tuk
2 g
Vláknina
3.2 g
Sacharidy
18 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Letem světem s Thermomixem®
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Müsli chléb
1hod. 30min.
Žitné placky
2hod. 10min.
Celozrnný horský chléb
1hod. 30min.
Bagety s vlašskými ořechy
1hod. 45min.
Celozrnné housky
2hod.
Celozrnné špaldové housky
35min.
Jogurtové bulky se sezamem
1hod. 30min.
Dýňové bulky
2hod. 15min.
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2hod. 10min.
Špaldovo-pohankový chléb
1hod. 30min.
Podmáslový chléb
4hod. 35min.
Tradiční chléb se semínky
1hod. 50min.