Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů hladké mouky, plus na poprášení
- 150 gramů chlazeného másla, na kousky
- 20 - 40 gramů vody
- 1 čajová lžička krystalového cukru
- 1 špetka mořské soli
- 200 gramů perníku, na kousky
- 150 gramů hnědého cukru
- 500 gramů rebarbory, oloupané, na kousky (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1805 kJ / 429 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 63.3 g
- Tuk
- 16.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velikonoční beránek
55 min
Rebarborový koláč
1 godz. 15 min
Moka dort
2 Std. 50 Min
Rebarborové řezy s mandlemi a marcipánem
1 godz. 10 min
Dort s vaječným likérem
13u. 15min
Koláč z černého čaje s vlašskými ořechy
35min
Rebarborový koláč se sněhovou krustou
1h 20min
Kynutý švestkový koláč na plech
1h 25min
Jablečný koláč (Apfelkuchen)
50min
Bublanina s třešněmi
1 godz.
Bublanina s meruňkami
1 godz.
Švestkový koláč
1 godz. 40 min