Zařízení & příslušenství
Rebarborovo-perníkový koláč
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 45min.
8 porcí
Suroviny
-
300 gramů hladká mouka plus na poprášení
-
150 gramů chlazeného másla na kousky
-
20 - 40 gramů vody
-
1 čajová lžička krystalového cukru
-
1 špetka mořské soli
-
200 gramů perníku na kousky
-
150 gramů hnědého cukru
-
500 gramů rebarbory oloupané, na kousky (2 cm)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
6 g
Kalorie
1805 kJ /
429 kcal
Tuk
16.5 g
Sacharidy
63.3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rebarbora
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Tvarohová vánočka
1hod. 5min.
Mléčné knedlíky
40min.
Limetkový koláč s tvarohem
12hod. 50min.
Mazancové těsto plněné klobásou
3hod. 40min.
Sušenky ze slaného másla
1hod.
Rebarborové řezy s mandlemi a marcipánem
1hod. 10min.
Hruškový moučník s portským vínem a mandlemi
1hod. 5min.
Tvarohový závin s pudingem
1hod. 20min.
Dvoubarevný moučník s ovocem
3hod. 40min.
Rebarborový koláč se sněhovou krustou
1hod. 20min.
Bramborové knedlíky
50min.
Kynutý švestkový koláč na plech
1hod. 25min.