Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 400 g di carne trita di maiale
- 1 cucchiaino di sale
- 15 g di zucchero
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di olio di sesamo tostato
- 15 g di salsa di soia
- 50 g di acqua
Impasto
- 250 g di acqua
- 15 g di zucchero
- 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato
- 500 g di farina (9-10 g di proteine)
- ½ cucchiaino di sale
- 5 g di olio di arachidi
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio di arachidi
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di semi di sesamo
- 15 g di cipollotto a rondelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 640.4 kJ / 153.2 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Tuk
- 4.6 g
- Nasycený tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 124 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baozi di maiale al vapore
2 godz. 10 min
Panini al vapore con pancia di maiale e cavolo rosso (Gua Bao)
1 Std. 20 Min
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1 godz. 5 min
Ravioli cinesi
1 Std.
Éclaires al cioccolato
4 Std. 50 Min
Tagliatelle cinesi con tacchino in salsa di prugne
1 Std. 30 Min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 Std. 35 Min
Ramen giapponese (TM6)
5 Std.
Eggs Benedict (Cuoci uova)
30min
Ravioli di gamberi al vapore
1 Std. 15 Min
Empanadas di carne
1 Std. 10 Min
Gyoza
1 Std.