Gamberi in pasta kataifi e maionese al wasabi

Gamberi in pasta kataifi e maionese al wasabi

5.0 4 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 40min
16 pezzi

Suroviny

Maionese al wasabi
  • di olio di semi di girasole
    250 g
  • uovo
    1
  • tuorli
    2
  • di succo di limone, spremuto fresco
    10 g
  • di polvere di wasabi (1 g), stemperato in 5 g di acqua
    1 pizzico
  • di sale
    ½ - 1 cucchiaino
Gamberi in pasta kataifi
  • olio di arachidi q.b.
  • gamberi crudi sgusciati puliti del filo intestinale
    16
  • di pasta kataifi
    150 g

Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Kalorie 213.4 kcal / 892.8 kJ
Protein 6.3 g
Tuk 18.9 g
Sacharidy 4.5 g
Nasycený tuk 1.9 g
Sodík 121.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...