Pavlova ai frutti di bosco

4.6 14 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 5hod. 30min
12 porzioni

Suroviny

Coulis di lamponi
  • di lamponi freschi o congelati
    200 g
  • di zucchero
    100 g
  • di succo di limone
    20 g
Pavlova
  • di zucchero
    330 g
  • di albumi (circa 8 albumi), a temperatura ambiente
    250 g
  • di cremor tartaro
    1 pizzico
  • di aceto bianco
    1 cucchiaino
  • di estratto di vaniglia naturale
    1 cucchiaino
  • di amido di mais (maizena)
    2 cucchiai
Crema al lampone
  • di panna (35% di grassi) fredda
    600 g
  • di lamponi freschi (vedere varianti)
    20 g
Terminare la preparazione
  • di frutti di bosco, misti, freschi (vedere varianti)
    500 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 345 kcal / 1451 kJ
Protein 4 g
Tuk 18 g
Sacharidy 43 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 11.4 g
Sodík 90.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...