Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Coulis di lamponi
- 200 g di lamponi, freschi o congelati
- 100 g di zucchero
- 20 g di succo di limone
Pavlova
- 330 g di zucchero
- 250 g di albumi (circa 8 albumi), a temperatura ambiente
- 1 pizzico di cremor tartaro
- 1 cucchiaino di aceto bianco
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
Crema al lampone
- 600 g di panna (35% di grassi), fredda
- 20 g di lamponi freschi (vedere varianti)
Terminare la preparazione
- 500 g di frutti di bosco, misti, freschi (vedere varianti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1451 kJ / 345 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 11.4 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 90.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blinis con burrata e scampi
1h
Char siu bao buns con carote all'aceto
4 Std.
Mini pavlove
2h 30min
Terrina di maiale e pollo al foie gras con chutney di fichi al Porto
10 Std. 30 Min
Éclair con crema pasticcera e caramello
1h 10min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25min
Semifreddo alla mela su crumble di biscotti
6 godz.
Piccole pavlove con mousse al caramello
3h
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6 godz.
Pavlova
2h 45min
Pumpkin Pie (Crostata di zucca)
5h
Crema al caramello salato
1h 10min