Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Panna cotta
- 750 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di latte intero
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 15 g di gelatina in fogli, ammollata in 75 g di acqua fredda e strizzata
Coulis di albicocche
- 250 g di albicocche a pezzi
- 60 g di acqua
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 120 g di zucchero (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1333 kJ / 318.6 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 27.6 g
- Tuk
- 22.9 g
- Nasycený tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 30.8 mg
Alternativní recepty
Crème caramel (TM6)
4h
Panna cotta con salsa al caramello
6h 20min
Crème caramel al Varoma
3h
Spumoso alla ricotta con salsa alle fragole
20min
Mini soufflé di ricotta con coulis di fragole
50min
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4h 30min
Panna cotta (per 2 persone)
5h 30min
Budino alle pere con salsa al caramello
3h 30min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min
Panna cotta ai mirtilli
6 Std. 30 Min
Coulis di fragole
20min