Panna cotta con coulis di albicocche

Panna cotta con coulis di albicocche

4.7 28 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 6hod. 15min
10 pezzi

Suroviny

Panna cotta
  • di panna (min. 30% di grassi)
    750 g
  • di latte intero
    100 g
  • di zucchero
    100 g
  • stecca di vaniglia i semini
    1
  • di gelatina in fogli ammollata in 75 g di acqua fredda e strizzata
    15 g
Coulis di albicocche
  • di albicocche a pezzi
    250 g
  • di acqua
    60 g
  • di succo di limone, spremuto fresco
    10 g
  • di zucchero (vedere consigli)
    120 g

Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Kalorie 318.6 kcal / 1333 kJ
Protein 2.4 g
Tuk 22.9 g
Sacharidy 27.6 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 13.3 g
Sodík 30.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...