Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Panna cotta
- 750 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di latte intero
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 15 g di gelatina in fogli, ammollata in 75 g di acqua fredda e strizzata
Coulis di albicocche
- 250 g di albicocche a pezzi
- 60 g di acqua
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 120 g di zucchero (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1333 kJ / 318.6 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 27.6 g
- Tuk
- 22.9 g
- Nasycený tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 30.8 mg
Alternativní recepty
Semifreddo yogurt greco e salsa alle fragole
9h
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min
Tartare di branzino con coulis ai frutti di bosco
30 min
Salsa al caramello (TM6)
1 Std. 30 Min
Mini bavaresi alle more
4h 30min
Spumoso alla ricotta con salsa alle fragole
20 min
Panna cotta alle pesche
3 Std. 15 Min
Mousse al cioccolato fondente con panettone
3 Std. 20 Min
Panna cotta con salsa al caramello
6h 20 min
Coulis di fragole
20 min
Panna cotta (per 2 persone)
5h 30min
Cheesecake monoporzione al limone con coulis di lamponi
2 godz. 30 min