Panna cotta con coulis di albicocche

Panna cotta con coulis di albicocche

4.7 30 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 6hod. 15min.
10 pezzi

Suroviny

Panna cotta
  • 750 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 100 g di latte intero
  • 100 g zucchero
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 15 g di gelatina in fogli ammollata in 75 g di acqua fredda e strizzata
Coulis di albicocche
  • 250 g di albicocche a pezzi
  • 60 g di acqua
  • 10 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 120 g zucchero (vedere consigli)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Sodík 30.8 mg
Protein 2.4 g
Kalorie 1333 kJ / 318.6 kcal
Tuk 22.9 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 13.3 g
Sacharidy 27.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...