
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Panna cotta
- 750 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di latte intero
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia i semini
- 15 g di gelatina in fogli ammollata in 75 g di acqua fredda e strizzata
Coulis di albicocche
- 250 g di albicocche a pezzi
- 60 g di acqua
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 120 g di zucchero (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 318.6 kcal / 1333 kJ
- Protein
- 2.4 g
- Tuk
- 22.9 g
- Sacharidy
- 27.6 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 13.3 g
- Sodík
- 30.8 mg
Alternativní recepty
Coulis di fragole
20min
Crema catalana
40min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5hod. 30min
Spumoso alla ricotta con salsa alle fragole
20min
Panna cotta
6hod. 30min
Panna cotta con salsa al caramello
6hod. 20min
Tartare di branzino con coulis ai frutti di bosco
30min
Budino alle pere con salsa al caramello
3hod. 30min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4hod. 20min
Crème caramel (TM6)
4hod.
Panna cotta (per 2 persone)
5hod. 30min
Zuppa inglese
6hod.