Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pavlova
- 220 g di zucchero
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 4 albumi, temperatura ambiente
- 1 pizzico di sale
- ½ cucchiaino di cremor tartaro (volitelně)
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
Pere arancioni al vapore
- 250 g di pere (pere piccole), mature ma sode, non sbucciate, a metà in senso verticale
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaio di zeste di arancio grattugiate (da 1 arancia)
- 100 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 2 bacche di anice stellato
- 1 stecca di cannella
- 20 g di zucchero
Terminare la preparazione
- 400 g di panna (30-40% di grassi), ben fredda
- 1 - 2 cucchiai di mandorle a bastoncini, tostato
- 1 cucchiaio di riccioli di cioccolato fondente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1484 kJ / 355 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 61 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ghee
20min
Langos
5h 10min
Grissini ai 3 sapori
3hod.
Pavlova ai frutti di bosco
5h 30 min.
Crema allo yogurt e gelatina ai cachi
2hod. 30min
Cous cous di zucca, barbabietola e ceci con salsa tahini (TM6)
45 Min
Nel giardino zen
1h 30min
Ketchup
Žádné hodnocení
Dressing all'aceto balsamico e mirtilli
5min
Praline di frutta secca e canditi
40min
Porchetta con pere e cipolle
12hod.
Zavata carsolina
5hod.