Søtpotet shakshuka med aubergine og hvitløks cashewkrem

Søtpotet shakshuka med aubergine og hvitløks cashewkrem

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 porsjoner

Suroviny

  • aubergine delt i to (2 cm)
    500 g
  • olivenolje
    50 g
  • paprikakrydder, røkt, malt
    1 ts
  • havsalt pluss 1 klype
    1 ¼ teskje
  • malt svart pepper
    3 klype
  • hvitløksfedd
    1
  • cashewnøtt, rå
    50 g
  • mandelmelk (se tips)
    175 g
  • sitronsaft
    1 ts
  • løk delt i fire
    125 g
  • gulrot delt i biter (2 cm)
    75 g
  • stangselleri delt i biter (2 cm)
    75 g
  • spisskummen, malt
    1 ts
  • kanel, malt
    1 ts
  • harissa paste
    1 ½ ss
  • hakket tomat, på boks
    800 g
  • søtpotet delt i biter (2 cm)
    200 g
  • squash delt i biter (2 cm)
    150 g
  • baby spinat, fersk
    125 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 916 mg
Protein 10 g
Kalorie 1540 kJ / 370 kcal
Tuk 21 g
Nasycený tuk 3.5 g
Sacharidy 29 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše