Krydret potetsalat med brønnkarse, erter og urteyoghurt

Krydret potetsalat med brønnkarse, erter og urteyoghurt

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 porsjoner

Suroviny

  • nypoteter delt i to
    750 g
  • olivenolje
    10 g
  • oregano, tørket
    1 ts
  • paprikakrydder, røkt, malt
    1 ts
  • spisskummen, malt
    1 ts
  • timian, tørket
    ½ ts
  • havsalt
    ¾ ts
  • malt svart pepper
    2 klype
  • vann
    500 g
  • favabønner, frosne
    200 g
    favabønner, frosne
  • grønne erter, frosne
    300 g
  • mynteblad, fersk
    5 g
  • persille, fersk
    10 g
  • gressløk, fersk delt i biter (2 cm)
    5 g
  • kokosyoghurt vegansk (se tips)
    125 g
  • sitronsaft, ferskpresset
    20 g
  • brønnkarseblader uten tykke stilker
    50 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 443 mg
Protein 12 g
Kalorie 1374 kJ / 328 kcal
Tuk 11 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 41 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše