
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Soaking
- 120 g raw cashews (see Tips)
- ½ tsp salt
- filtered water for soaking
- 3 tsp lecithin granules (see Tips)
- 2 tbsp boiling water
Cheese
- 100 g coconut oil
- 35 g tapioca starch
- 2 tsp agar agar (see Tips)
- 25 g sauerkraut
- 1 tbsp nutritional yeast (see Tips)
- 2 tbsp lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 415 g
- Kalorie
- 1784.7 kcal / 7495.6 kJ
- Protein
- 21.4 g
- Tuk
- 163.3 g
- Sacharidy
- 58.7 g
- Vláknina
- 10.2 g
Alternativní recepty
Lupini cheese
3 Std. 20 Min
Vegan parmesan shards
3 Std. 55 Min
Plant-based béchamel sauce
10 Min
Blue cheese tofu dressing
5 Min
Vegan mayonnaise
15 Min
Vanilla cashew yoghurt
24 Std. 15 Min
Stretchy melty cheese
20 Min
Cashew cheddar cheese
3 Std. 10 Min
Plant-based parmesan
5 Min
Breakfast sausages
1 Std. 5 Min
Vegan butter
8 Std. 5 Min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 Std. 30 Min