
Zařízení & příslušenství
Vegan mozzarella
Příprava 10min
Celkový 3hod. 40min
415 g
Suroviny
Soaking
-
raw cashews (see Tips)120 g
-
salt½ tsp
-
filtered water for soaking
-
lecithin granules (see Tips)3 tsp
-
boiling water2 tbsp
Cheese
-
coconut oil100 g
-
tapioca starch35 g
-
agar agar (see Tips)2 tsp
-
sauerkraut25 g
-
nutritional yeast (see Tips)1 tbsp
-
lemon juice2 tbsp
Nutriční hodnoty na 415 g
Kalorie
1784.7 kcal /
7495.6 kJ
Protein
21.4 g
Tuk
163.3 g
Sacharidy
58.7 g
Vláknina
10.2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Plant to Plate
120 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland