Vegan mozzarella

Vegan mozzarella

1.8 4 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 3hod. 40min
415 g

Suroviny

Soaking
  • raw cashews (see Tips)
    120 g
  • salt
    ½ tsp
  • filtered water for soaking
  • lecithin granules (see Tips)
    3 tsp
  • boiling water
    2 tbsp
Cheese
  • coconut oil
    100 g
  • tapioca starch
    35 g
  • agar agar (see Tips)
    2 tsp
  • sauerkraut
    25 g
  • nutritional yeast (see Tips)
    1 tbsp
  • lemon juice
    2 tbsp

Nutriční hodnoty na 415 g

Kalorie 1784.7 kcal / 7495.6 kJ
Protein 21.4 g
Tuk 163.3 g
Sacharidy 58.7 g
Vláknina 10.2 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...