Zařízení & příslušenství
Vegan mozzarella
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 40min.
415 g
Suroviny
Soaking
-
raw cashews (see Tips)120 g
-
salt½ tsp
-
filtered water for soaking
-
lecithin granules (see Tips)3 tsp
-
boiling water2 tbsp
Cheese
-
coconut oil100 g
-
tapioca starch35 g
-
agar agar (see Tips)2 tsp
-
sauerkraut25 g
-
nutritional yeast (see Tips)1 tbsp
-
lemon juice2 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 415 g
Protein
21.4 g
Kalorie
7495.6 kJ /
1784.7 kcal
Tuk
163.3 g
Vláknina
10.2 g
Sacharidy
58.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Plant to Plate
120 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Nut and seed butter
10min.
Peanut butter
5min.
Lupini cheese
3hod. 20min.
Stretchy melty cheese
20min.
Cashew cheddar cheese
3hod. 10min.
Plant-based parmesan
5min.
Vegan macadamia cheese ball
56hod. 55min.
Nut paste
10min.
Veganella - Vegan Mozzarella
6hod. 10min.
Vegan Turkish delight cheesecake
5hod. 30min.
Vegan butter
8hod. 5min.
Chia and pepita gluten free loaf
1hod. 25min.