Zařízení & příslušenství
Vegan mozzarella
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 40min.
415 g
Suroviny
Soaking
-
raw cashews (see Tips)120 g
-
salt½ tsp
-
filtered water for soaking
-
lecithin granules (see Tips)3 tsp
-
boiling water2 tbsp
Cheese
-
coconut oil100 g
-
tapioca starch35 g
-
agar agar (see Tips)2 tsp
-
sauerkraut25 g
-
nutritional yeast (see Tips)1 tbsp
-
lemon juice2 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 415 g
Protein
21.4 g
Kalorie
7495.6 kJ /
1784.7 kcal
Tuk
163.3 g
Vláknina
10.2 g
Sacharidy
58.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Plant to Plate
120 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Vegan custard
15min.
Vegan gravy
40min.
Vegan mayonnaise
15min.
Cashew cheddar cheese
3hod. 10min.
Soy bread with seeds
3hod. 50min.
Vegan macadamia cheese ball
56hod. 55min.
Tofu scramble
25min.
Vegan Mayonnaise
15min.
"Egg and sausage" breakfast sandwich
1hod.
Vegan butter
8hod. 5min.
Vegan Turkish delight cheesecake
5hod. 30min.
Vegan walnut and black bean burger
4hod. 40min.