Vegan mozzarella
TM6 TM5

Vegan mozzarella

1.8 (4 hodnocení)

Suroviny

Soaking

  • 120 g raw cashews (see Tips)
  • ½ tsp salt
  • filtered water, for soaking
  • 3 tsp lecithin granules (see Tips)
  • 2 tbsp boiling water

Cheese

  • 100 g coconut oil
  • 35 g tapioca starch
  • 2 tsp agar agar (see Tips)
  • 25 g sauerkraut
  • 1 tbsp nutritional yeast (see Tips)
  • 2 tbsp lemon juice

Nutriční hodnoty
na 415 g
Kalorie
7495.6 kJ / 1784.7 kcal
Protein
21.4 g
Sacharidy
58.7 g
Tuk
163.3 g
Vláknina
10.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty