Vegan mozzarella

Vegan mozzarella

1.8 4 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 40min.
415 g

Suroviny

Soaking
  • raw cashews (see Tips)
    120 g
  • salt
    ½ tsp
  • filtered water for soaking
  • lecithin granules (see Tips)
    3 tsp
  • boiling water
    2 tbsp
Cheese
  • coconut oil
    100 g
  • tapioca starch
    35 g
  • agar agar (see Tips)
    2 tsp
  • sauerkraut
    25 g
  • nutritional yeast (see Tips)
    1 tbsp
  • lemon juice
    2 tbsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 415 g

Protein 21.4 g
Kalorie 7495.6 kJ / 1784.7 kcal
Tuk 163.3 g
Vláknina 10.2 g
Sacharidy 58.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...