Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 250 g farinha integral
- 1 ½ c. chá de sal marinho
- 1 ½ c. chá de bicarbonato de sódio
- 450 g leitelho (buttermilk - ver dica)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 521 kJ / 124.5 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 24.6 g
- Tuk
- 0.7 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 348.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão alemão
2h
Pão de Aveia e Sementes
1 godz. 45 min
Pão de forma
1h 35 min.
Trança
1h
Pão de cinco sementes
1 Std. 50 Min
Biscoitos de espelta com agave e iogurte
30 min
Pão da terra
1h 35 min.
Pãezinhos macios de leite
1 godz. 45 min
Arrufada de batata-doce
3h
Pão doce de pequeno-almoço
1 godz. 30 min
Pão com sementes e aveia
5h 30min
Brioche de abóbora
2h