Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g farinha integral (13% de proteína aprox.), mais q.b. p/ polvilhar
- 30 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 65 g água gelada
- 1 c. chá de sal
- 50 g queijo, duro (Gruyère, Emental, Gouda, etc...), cortado em pedaços
- 30 g manteiga
- 320 g cebola (castanha, branca, roxa, chalota, cebolinha, etc...), cortada em lâminas (1 cm aprox.) (ver dica)
- 1 c. sopa de açúcar mascavado
- 1 c. sopa de vinagre balsâmico
- 300 g leite
- 10 g farinha
- 1 ovo
- ½ c. chá de noz-moscada
- 3 - 4 pitadas de pimenta preta
- 120 g bacon em cubos (volitelně)
- Alecrim, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 1431.5 kJ / 342.1 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 27.9 g
- Tuk
- 21.9 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 349.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panquecas japonesas (Okonomiyaki)
30min
Focaccia de espargos verdes e queijo parmesão
3h 40min
Mini quiches de espinafres, ricota e bacon
40min
Tarte de polenta e curgete
50min
Soufflé de alho-francês
1h 30min
Tarte de bacalhau e rosti de batata
1 Std. 23 Min
Strudel de maçã
1 godz. 45 min
Tarte de frango, cogumelos e sidra
2j 30 menit
Wraps de pepino e salmão fumado
45min
Empada de Páscoa
5h 20min
Hambúrgueres com crosta de sésamo
35min
Quiche de tomate, queijo e manjericão
1h