Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g água
- 500 g abóbora Hokkaido cortada em cubos (2 cm aprox.)
- 150 g manteiga cortada em pedaços
- 280 g leitelho (buttermilk - ver dica)
- 1 c. chá de fermento de padeiro seco (5 g aprox.)
- 80 g açúcar amarelo, mais 2-3 c. de sopa
- 650 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ovo
- 1 c. chá de extrato de baunilha
- ½ c. chá de bicarbonato de sódio
- 1 c. chá de sal
- 1 c. sopa de canela em pó
- ½ c. sopa de gengibre em pó
- ½ c. chá de noz-moscada
- ½ c. chá de cravinho em pó
- 1 c. chá de cardamomo em pó
Glacé
- 150 g açúcar
- 200 g queijo-creme
- 2 c. sopa de rum (volitelně)
- 1 pitada de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1928.5 kJ / 460.9 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 67.8 g
- Tuk
- 17.1 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 362.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Doce de frutos exóticos
1h 5min
Doce de frutos vermelhos
45 Min
Doce de alperce e gengibre
1h
Coroa de Verão
2hod. 15min
Doce de morango e maçã
35min
Creme de frutos vermelhos
20min
Licor de marmelo
744 Std.
Geleia de uva
9 godz.
Doce de abacaxi
45 Min
Empadas de legumes com queijo
1h
Lasanha bolonhesa com massa fresca
35min
Doce de abóbora e maçã
45 Min