Kompatibilní verze
Miniroscones de Reyes (minibolos-rei espanhóis)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa prévia
- 80 g leite
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 1 c. chá de açúcar
- 130 g farinha tipo 65
Massa
- 120 g açúcar
- 1 limão, só a raspa
- 1 laranja, só a raspa
- 60 g leite
- 70 g manteiga à temperatura ambiente
- 2 ovos
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 30 g água de flor de laranjeira (ver alternativa)
- 450 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 pitada de sal
Montagem
- 1 ovo batido
- 100 - 150 g fruta cristalizada
- 30 g amêndoa laminada
- 50 g açúcar (humedecido com algumas gotas de água)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 8.03 g
- Sacharidy
- 50.72 g
- Tuk
- 7.58 g
- Vláknina
- 1.87 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolo-rei escangalhado
6h
Bolo de chouriço
45min
Coroa recheada
1 godz. 50 min
Bolo de Natal
1h 15min
Bolo formigueiro
55min
Trança recheada com coco
1 Std. 45 Min
Bola rápida de carne
55min
Pastéis de arroz da Graciosa
8h
Éclaires com creme de caramelo e cobertura de café
2 Std.
Filhós de abóbora
1 Std. 30 Min
Queques de chouriço
30min
Colchão de noiva
1sa 10 dk