
Zařízení & příslušenství
Bulgar and Red Lentil Soup
Příprava 5min
Celkový 1hod.
4 portions
Suroviny
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
tomato paste30 g
-
unsalted butter diced30 g
-
dried red lentils200 g
-
dried mint2 Tbsp
-
white long grain rice30 g
-
bulgar wheat (see tip)20 g
-
fine sea salt to taste1 ½ - 1 ¾ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
chilli flakes or to taste¼ tsp
-
water room temperature1470 g
-
lemon quartered, for serving1
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
396.5 kcal /
1660 kJ
Protein
15 g
Tuk
7.3 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
10.6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Then. Now. Always.
50 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko