Pierogi with Meat

4.4 16 hodnocení
Příprava 40min
Celkový 1hod.
6 portions

Suroviny

Filling
  • onion quartered
    100 g
  • rapeseed oil
    20 g
  • beef meat cooked, cut in pieces (see tip)
    320 - 350 g
  • carrot peeled, cooked, cut in pieces (see tip)
    40 - 50 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • dried marjoram
    ¼ - ½ tsp
Pierogi
  • water plus extra for cooking the pierogi
    250 g
  • medium egg
    1
  • rapeseed oil
    20 g
  • plain flour plus extra for dusting
    560 g
  • fine sea salt for cooking pierogi
    1 pinch
  • water for cooking pierogi
  • fine sea salt for cooking pierogi

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 479 kcal / 2006 kJ
Protein 20.3 g
Tuk 12.1 g
Sacharidy 74.3 g
Vláknina 3.1 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...