Zařízení & příslušenství
Pierogi with Meat
Příprava 40min.
Celkový 1hod.
6 portions
Suroviny
Filling
-
onion quartered100 g
-
rapeseed oil20 g
-
beef meat cooked, cut in pieces (see tip)320 - 350 g
-
carrot peeled, cooked, cut in pieces (see tip)40 - 50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried marjoram¼ - ½ tsp
Pierogi
-
water plus extra for cooking the pierogi250 g
-
medium egg1
-
rapeseed oil20 g
-
plain flour plus extra for dusting560 g
-
fine sea salt for cooking pierogi1 pinch
-
water for cooking pierogi
-
fine sea salt for cooking pierogi
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
20.3 g
Kalorie
2006 kJ /
479 kcal
Tuk
12.1 g
Vláknina
3.1 g
Sacharidy
74.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Baklava
3hod. 45min.
Chicken Nuggets with Pickle Mayo Dip
1hod.
Potato Pancakes
45min.
Mojito
5min.
Fruit Ice Cream
5min.
Egg White Coconut Omelette
45min.
Strawberry Flute
5min.
Hunters Stew (Bigos)
1hod. 30min.
Polish Doughnuts (Pączki)
1hod. 20min.
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
30min.
Beef Goulash Soup
1hod. 15min.
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45min.