Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filling
- 100 g onions, quartered
- 20 g rapeseed oil
- 320 - 350 g beef meat, cooked, cut in pieces (see tip)
- 40 - 50 g carrot, peeled, cooked, cut in pieces (see tip)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ - ½ tsp dried marjoram
Pierogi
- 250 g water, plus extra for cooking the pierogi
- 1 medium egg
- 20 g rapeseed oil
- 560 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 pinch fine sea salt, for cooking pierogi
- water, for cooking pierogi
- fine sea salt, for cooking pierogi
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2006 kJ / 479 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Sacharidy
- 74.3 g
- Tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Crêpes
1h 15min
Spooky Spaghetti and Meatballs
1 Std. 25 Min
Italian Easter Bread
3hod. 50min
Strawberries and Cream (TM5)
20min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Coconut Mocha Frappe
3h 30min
Almond Easter Sheep
2 Std. 45 Min
Bread Stuffed with Eggs and Green Beans
5 Std. 30 Min
Pizza Marinara
1h 35min
Yoghurt dressing
5 Min
Bloody Almond Finger Biscuits
2h
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1h