Zařízení & příslušenství
Pierogi with Meat
Příprava 40min.
Celkový 1hod.
6 portions
Suroviny
Filling
-
onion quartered100 g
-
rapeseed oil20 g
-
beef meat cooked, cut in pieces (see tip)320 - 350 g
-
carrot peeled, cooked, cut in pieces (see tip)40 - 50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried marjoram¼ - ½ tsp
Pierogi
-
water plus extra for cooking the pierogi250 g
-
medium egg1
-
rapeseed oil20 g
-
plain flour plus extra for dusting560 g
-
fine sea salt for cooking pierogi1 pinch
-
water for cooking pierogi
-
fine sea salt for cooking pierogi
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
20.3 g
Kalorie
2006 kJ /
479 kcal
Tuk
12.1 g
Vláknina
3.1 g
Sacharidy
74.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Royal Mountains Apple Pie (Szarlotka „królewskie góry”)
1hod. 45min.
Egusi Stew
1hod. 30min.
Grape and Cava Trifle
4hod. 30min.
Grated Potato Pancakes
35min.
Potato Pancakes
45min.
Pulled Pork Burgers
4hod. 50min.
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
30min.
Calzone Napoletano
1hod. 40min.
Faworki (crostoli)
2hod.
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45min.
Prosciutto and Mushroom Pizza
2hod. 45min.
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min.