青葱煮小牛胸腺

青葱煮小牛胸腺

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
6 人份

Suroviny

  • 小牛胸腺
    1000 克
  • 白醋
    250 克
  • 冷水
    750 克
  • 600 克
  • 冰水
  • 冰块
  • 青葱 ,切碎
    300 克
  • 蒜头
    2 瓣
  • 橄榄油
    30 克
  • 依个人口味调整
    1 - 2 小撮
  • 黑胡椒粉 依个人口味调整
    1 - 2 小撮
  • 白葡萄酒
    100 克
  • 稀奶油(含脂量30-40%)
    100 克
  • 甜椒 依个人口味调整

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 25 g
Kalorie 2280 kJ / 545 kcal
Tuk 45 g
Sacharidy 10 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše