Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 克 小牛胸腺
- 250 克 白醋
- 750 克 冷水
- 600 克 水
- 冰水
- 冰块
- 300 克 青葱 ,切碎
- 2 瓣 蒜头
- 30 克 橄榄油
- 1 - 2 小撮 盐 ,依个人口味调整
- 1 - 2 小撮 黑胡椒粉 ,依个人口味调整
- 100 克 白葡萄酒
- 100 克 稀奶油(含脂量30-40%)
- 甜椒 ,依个人口味调整
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2280 kJ / 545 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 45 g