Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
内馅
- 100 克 洋葱 ,切块
- 20 克 菜籽油
- 320 - 350 克 牛肉 ,事先煮熟并切薄片 (详见要诀)
- 40 - 50 克 胡萝卜 ,事先煮熟并切薄片 (详见要诀)
- ½ 茶匙 盐
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- ¼ - ½ 茶匙 干燥马郁兰
波兰饺子皮
- 250 克 水
- 1 颗 蛋
- 20 克 菜籽油
- 560 克 面粉
- 1 小撮 盐
- 面粉 ,撒粉用
- 水 ,煮饺子
- 盐 ,煮饺子
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2006 kJ / 479 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Sacharidy
- 74.3 g
- Tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 3.1 g