美式烘肉卷

美式烘肉卷

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
16 片

Suroviny

  • 400 克
  • 带壳的
    4 颗
  • 白面包 (新鲜或隔夜的),切小块
    50 克
  • 牛奶
    100 克
  • 涂抹用
  • 20 克
  • 洋葱 切块
    80 克
  • 混合肉糜 (例如猪肉和牛肉)
    800 克
  • 打散的
    2 颗
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 甜红辣椒粉
    ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 片

Protein 13 g
Kalorie 694 kJ / 166 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 0.2 g
Sacharidy 2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše