Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus

Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus

4.5 10 rating
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porties

Suroviny

Asperges en aardappelen
  • water
    600 g
  • zout
    1 tl
  • suiker
    1 snuifje
  • boter (volitelně)
    5 g
  • aardappelen klein of in stukken (zie tip)
    700 - 750 g
  • asperges (wit of groen)
    1000 - 1500 g
Hollandaisesaus
  • water
    20 - 40 g
  • citroensap
    10 - 20 g
  • boter
    175 - 350 g
  • eierdooiers
    4 - 8
  • zout
    ½ tl
  • gemalen peper
    1 - 2 snuifje

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Protein 11.3 g
Kalorie 2919 kJ / 698 kcal
Tuk 58.5 g
Vláknina 6.5 g
Sacharidy 29.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...