Zařízení & příslušenství
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porties
Suroviny
Asperges en aardappelen
-
water600 g
-
zout1 tl
-
suiker1 snuifje
-
boter (volitelně)5 g
-
aardappelen klein of in stukken (zie tip)700 - 750 g
-
asperges (wit of groen)1000 - 1500 g
Hollandaisesaus
-
water20 - 40 g
-
citroensap10 - 20 g
-
boter175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 - 2 snuifje
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
11.3 g
Kalorie
2919 kJ /
698 kcal
Tuk
58.5 g
Vláknina
6.5 g
Sacharidy
29.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Traditionele recepten
47 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Knapperig brood
Žádné hodnocení
Pad Thai
45min.
Lolly's met aardbeien
Žádné hodnocení
Hollandaise saus
Žádné hodnocení
Bouillabaisse
Žádné hodnocení
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min.
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min.
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min.
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2hod. 50min.
Roomkaasspread met radijsjes
5min.
Gegratineerde coquilles
25min.
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Žádné hodnocení