Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Asperges en aardappelen
- 600 g water
- 1 tl zout
- 1 snuifje suiker
- 5 g boter (volitelně)
- 700 - 750 g aardappelen, klein of in stukken (zie tip)
- 1000 - 1500 g asperges (wit of groen)
Hollandaisesaus
- 20 - 40 g water
- 10 - 20 g citroensap
- 175 - 350 g boter
- 4 - 8 eierdooiers
- ½ tl zout
- 1 - 2 snuifje gemalen peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2919 kJ / 698 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 29.5 g
- Tuk
- 58.5 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Stoofpotje van Aubrac
17 Std. 30 Min
Mosselen met frietjes
45 Min
Waterzooi van kip
1h
Risotto met oesterzwam en champagne
35 Min
Ratatouille galette
1h 30min
Gevulde vis
1h 50min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 Min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Keine Bewertungen
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 Min
Zalm met venkel
40 Min