Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g bloemige aardappelen, geschild, in plakjes gesneden (1 cm, zie tip)
- 1 tl zout
- 350 g melk
- 30 g boter, in stukken
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1245 kJ / 297 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Bloemkool met kaas
55min
Romige courgettensoep
25min
Bechamelsaus
15min
Groentensoep
35min
Aardappel- en groentenpuree
40 Min
Pompoensoep
35min
Appelmoes
20 分钟
Aardappel-preisoep
40 Min
Bechamelsaus
15min
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min
Chocolademousse
3h 20min