Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g zachte boter
- 125 g basterdsuiker
- 125 g amandelpoeder
- 2 tl rum
- 3 eieren
- 2 bladerdegen
- 1 eierdooier
- 2 tl melk
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 2173 kJ / 522 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Driekoningentaart met appel en kaneel
3 Std.
Suikerglazuur
Keine Bewertungen
Frangipanetaart
1 godz. 25 min
Glutenvrije quiche Lorraine
Keine Bewertungen
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Keine Bewertungen
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Keine Bewertungen
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Keine Bewertungen
Driekoningentaart 100% chocolade
1 Std. 35 Min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Keine Bewertungen
Kweeperentaart
Keine Bewertungen
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1 Std. 45 Min