Kompatibilní verze
Confiture d'abricot pour les provisions
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3000 g d'abricots, dénoyautés coupés en deux
- 1500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 3 sachet d'acide citrique (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 2603 kJ / 621 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 145 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 5 mg
Alternativní recepty
Polenta tessinoise
45min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55min
Confiture avec sucre gélifiant
30 Min
Gâteau des rois
1h 55min
Tourte de Linz suisse
1h 30min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Petits pains du 1er août
1h 10min
Gelée de groseille
50 Min
Pain paysan
3ωρ.
Confiture d’abricots
45min
Sauce à salade à la française
20min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min