Kompatibilní verze
Confiture d'abricot pour les provisions
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3000 g d'abricots, dénoyautés coupés en deux
- 1500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 3 sachet d'acide citrique (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 2603 kJ / 621 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 145 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 5 mg
Alternativní recepty
Sel aux herbes
5min
Bouillon de légumes en poudre
5h
Pesto de basilic
10min
Tourte au kirsch de Zoug
4h
Confiture de pruneaux pour les provisions
55 min
Confiture de fraises
1h 5min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Confiture d’abricots
45 min
Confiture avec sucre gélifiant
30 min
Spätzlis au fromage
1 godz. 10 min
Ragoût de chevreuil avec pommes duchesse et chou rouge aux pommes
1 godz. 20 min
Pain paysan
3h