Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de mélange de fruits frais (par ex. abricots, cerises, baies, rhubarbe, prunes, etc.), dénoyautés, en morceaux
- 500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 1 sachet d'acide citrique
- 1 c. à café d'huile végétale, neutre (huile de tournesol ou de coco), voire Conseil
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3468 kJ / 819 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 194 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 8.3 g
Alternativní recepty
Crème glacée aux fruits
5 Min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 godz. 40 min
Confiture de pêches et de bananes
50 Min
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45 Min
Gelée de groseille
50 Min
Pain bis en cocotte
2h 25 min
Crème brûlée
4 Std. 50 Min
Confiture de fraises
1h 5 phút
Crème au jus de pomme
4h 15min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55min
Confiture d'abricot pour les provisions
55min