Confiture avec sucre gélifiant

Confiture avec sucre gélifiant

4.1 7 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
3 bocaux

Suroviny

  • 1000 g de mélange de fruits frais (par ex. abricots, cerises, baies, rhubarbe, prunes, etc.), dénoyautés, en morceaux
  • 500 g de sucre gélifiant (2:1)
  • 1 sachet d'acide citrique (volitelně)
  • 1 c. à café d'huile végétale neutre (huile de tournesol ou de coco), voire Conseil

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 bocal

Protein 3 g
Kalorie 3468 kJ / 819 kcal
Tuk 1 g
Vláknina 8.3 g
Sacharidy 194 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...