Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de mélange de fruits frais (par ex. abricots, cerises, baies, rhubarbe, prunes, etc.), dénoyautés, en morceaux
- 500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 1 sachet d'acide citrique
- 1 c. à café d'huile végétale, neutre (huile de tournesol ou de coco), voire Conseil
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3468 kJ / 819 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 194 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 8.3 g
Alternativní recepty
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min
Bouillon de légumes en poudre
5h
Tourte au kirsch de Zoug
4h
Crêtes de coq
24h
Confiture de pruneaux pour les provisions
55min
Gelée de groseille
50min
Salade de crudités
10min
Confiture de fraises
1h 5min
Confiture de prunes
45min
Compote de pommes pour les provisions
30min
Confiture d'abricot pour les provisions
55min
Gâteau du Vully
2h 30min