Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de mélange de fruits frais (par ex. abricots, cerises, baies, rhubarbe, prunes, etc.), dénoyautés, en morceaux
- 500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 1 sachet d'acide citrique
- 1 c. à café d'huile végétale, neutre (huile de tournesol ou de coco), voire Conseil
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3468 kJ / 819 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 194 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 8.3 g
Alternativní recepty
Mousse au thon
5min
Étoiles à la cannelle
1h 30min
Moutarde de Bénichon
40 Min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55min
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45 Min
Confiture d'abricot pour les provisions
55min
Milanais
3j
Bonhomme en pâte
2j 10 menit
Sauce bolognaise
3h 15 min
Cake tyrolien automnal
1h 20min
Velouté orange-courge
35min
Tresse bernoise
1h 45min