Kompatibilní verze
Confiture de pruneaux pour les provisions
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3000 g de pruneaux, surgelés, décongelés
- 1500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 160 g de rhum (volitelně)
- 1 c. à café de cannelle moulue
-
1
c. à café de gousse de vanille en poudre
nebo 2 gousses de vanille, avec pulpe, pulpe raclée - 4 étoiles de badiane, (fleurs d'anis étoilé)
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 2750 kJ / 657 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 147 g
- Tuk
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 5 mg
Alternativní recepty
Sel aux herbes
5 min
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45min
Crêtes de coq
24h
Biscuits aux amandes
40min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Confiture d’abricots
45min
Confiture d'abricot pour les provisions
55min
Spätzlis au fromage
1h 10min
Pain paysan
3h
Cake à l'orange
1h
Cuchaule
2h 30 min
Tresse bernoise
1h 45min