Kompatibilní verze
Confiture de pruneaux pour les provisions
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3000 g de pruneaux, surgelés, décongelés
- 1500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 160 g de rhum (volitelně)
- 1 c. à café de cannelle moulue
-
1
c. à café de gousse de vanille en poudre
nebo 2 gousses de vanille, avec pulpe, pulpe raclée - 4 étoiles de badiane, (fleurs d'anis étoilé)
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 2750 kJ / 657 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 147 g
- Tuk
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 5 mg
Alternativní recepty
Bricelets
2j 30 menit
Pain vaudois à la croix
13 godz. 30 min
Compote de pommes pour les provisions
30min
Gâteau du Vully
2j 30 menit
Crème au jus de pomme
4h 15min
Sauce balsamique
10min
Tourte de Linz suisse
1h 30min
Caramels au beurre salé
1 godz. 45 min
Confiture d'abricot pour les provisions
55min
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Cuchaule
2j 30 menit
Tresse bernoise
1 godz. 45 min