Kompatibilní verze
Confiture de pruneaux pour les provisions
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3000 g de pruneaux, surgelés, décongelés
- 1500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 160 g de rhum (volitelně)
- 1 c. à café de cannelle moulue
-
1
c. à café de gousse de vanille en poudre
nebo 2 gousses de vanille, avec pulpe, pulpe raclée - 4 étoiles de badiane, (fleurs d'anis étoilé)
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 2750 kJ / 657 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 147 g
- Tuk
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 5 mg
Alternativní recepty
Confiture d'abricot pour les provisions
55 min
Confiture avec sucre gélifiant
30 min
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Cuchaule
2u. 30min
Bricelets
2u. 30min
Cake imbibé au citron
1h 30min
Spätzlis au fromage
1h 10 min
Confiture d’abricots
45 min
Läckerli de Bâle
1h 10 min
Sauce à salade à la française
20min
Tresse bernoise
1h 45 min
Gâteau oignons-fromage
1 Std. 15 Min