Magret de canard, chou rouge et céleri-rave

4.0 1 hodnocení
Příprava 55min.
Celkový 2hod.
2 portions

Suroviny

  • 300 g de chou rouge en morceaux
  • 160 g de sel
  • 100 g de vin rouge
  • 100 g de vinaigre balsamique
  • 100 g de jus de pomme
  • 2 grains de poivre noir
  • ¼ morceau d'étoile de badiane
  • 1 clou de girofle
  • 1 feuille de laurier, sèche
  • 260 g de céleri-rave épluché, en dés (3 cm)
  • 3310 g d'eau
  • 2 magrets de canard avec la peau sans os (env. 200 g par pièce, sans graisse)
  • 130 g de lait
  • 130 g de crème fraîche, 30 % de matières grasses
  • 70 g de jus de betterave
  • 60 g de beurre froid, en morceaux
  • 10 g d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 31413 mg
Protein 42 g
Kalorie 3426 kJ / 819 kcal
Tuk 48 g
Vláknina 6 g
Nasycený tuk 27 g
Sacharidy 40 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...