Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La sauce tartare
- ½ bouquet de persil frais (env. 10 g), effeuillé
- 60 g de cornichons en morceaux (3 cm)
- 30 g d'oignons, coupés en deux
- 2 œufs cuits durs
- 150 g d'huile de tournesol
- 1 œuf frais (voir conseils)
- 1 c. à café de jus de citron
- 2 c. à café de moutarde
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 250 g de séré demi-gras
Les asperges
- 600 g d'eau
- 1100 g d'asperges, blanches, pelées
- 1 ½ c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2088 kJ / 504 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 42 g
Alternativní recepty
Papet vaudois
55min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10 Min
Asperges accompagnées de pommes de terre
50 Min
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45 Min
Filet de poisson aux pousses de soja dans une sauce épiceée
45 Min
Coulis de framboises
10 Min
Sauce balsamique
10 Min
Salade de carottes
15 Min
Asperges et hollandaise au yogourt
30 Min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45 Min
Focaccia aux tomates
40 Min
Salade de haricots verts aux lardons
40 Min