
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La sauce tartare
- ½ bouquet de persil frais (env. 10 g), effeuillé
- 60 g de cornichons en morceaux (3 cm)
- 30 g d'oignons coupés en deux
- 2 œufs cuits durs
- 150 g d'huile de tournesol
- 1 œuf frais (voir conseils)
- 1 c. à café de jus de citron
- 2 c. à café de moutarde
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 250 g de séré demi-gras
Les asperges
- 600 g d'eau
- 1100 g d'asperges, blanches pelées
- 1 ½ c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 504 kcal / 2088 kJ
- Protein
- 17.5 g
- Tuk
- 42 g
- Sacharidy
- 12 g
Alternativní recepty
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10min
Sauce balsamique
10min
Tartare d’œufs
35min
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45min
Asperges et hollandaise au yogourt
30min
Pique-nique : salade de pommes de terre, dip roquette-tomates, pain d'épeautre, kouglof au citron
3hod.
Asperges accompagnées de pommes de terre
50min
Salade de haricots verts aux lardons
40min
Mousse au thon
5min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Papet vaudois
55min
Sauce à salade à la française
20min