Asperges et sauce tartare au séré

Asperges et sauce tartare au séré

4.3 18 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 50min.
4 portions

Suroviny

La sauce tartare
  • ½ bouquet de persil frais (env. 10 g), effeuillé
  • 60 g de cornichons en morceaux (3 cm)
  • 30 g d'oignons coupés en deux
  • 2 œufs cuits durs
  • 150 g d'huile de tournesol
  • 1 œuf frais (voir conseils)
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 2 c. à café de moutarde
  • ½ c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre, moulu
  • 250 g de séré demi-gras
Les asperges
  • 600 g d'eau
  • 1100 g d'asperges, blanches pelées
  • 1 ½ c. à café de sel

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 17.5 g
Kalorie 2088 kJ / 504 kcal
Tuk 42 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...