Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
- 400 g de lait
- 100 g de praliné (voir "Conseil(s)")
- 2 œufs (100 g)
- 70 g de sucre roux
- 400 g d'eau
- 40 g de noisettes concassées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1666.8 kJ / 400.5 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 25.5 g
- Tuk
- 29.5 g
- Nasycený tuk
- 13.8 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 95.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocolat liégeois
4h 30min
Crème au café
2 godz. 30 min
Crème aux chocolat, sarrasin, banane et noisettes
3 Std. 30 Min
Crème dessert à la vanille
3h 40min
Crème dessert au sirop d'érable
20 min
Crème dessert saveur madeleine
20 min
Crème dessert à la vanille
1h 25 min
Crème dessert au caramel
1 Std.
Crème dessert au lait de noisette et chocolat
1 Std. 20 Min
Petits pots de crème à la vanille
1 Std. 35 Min
Crème au praliné
2h 20 min
Crème express chocolat-vanille
20 min