Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
- 400 g de lait
- 100 g de praliné (voir "Conseil(s)")
- 2 œufs (100 g)
- 70 g de sucre roux
- 400 g d'eau
- 40 g de noisettes concassées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1666.8 kJ / 400.5 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 25.5 g
- Tuk
- 29.5 g
- Nasycený tuk
- 13.8 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 95.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème dessert à la chicorée
15min
Crème dessert saveur madeleine
20 min
Crème au chocolat, lait de coco et granola
3h
Chocolat liégeois
4h 30 min
Crème dessert au caramel
1h
Petits pots de crème à la vanille
1 Std. 35 Min
Crème dessert au sirop d'érable
20 min
Crème dessert au gianduja
4h 15min
Crème dessert aux speculoos
6h 20min
Crème au café
2 godz. 30 min
Gâteau aux blancs d'œufs
35min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min