Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
- 400 g de lait
- 100 g de praliné (voir "Conseil(s)")
- 2 œufs (100 g)
- 70 g de sucre roux
- 400 g d'eau
- 40 g de noisettes concassées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1666.8 kJ / 400.5 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 25.5 g
- Tuk
- 29.5 g
- Nasycený tuk
- 13.8 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 95.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau aux blancs d'œufs
35min
Crème au praliné
2 godz. 20 min
Crème dessert aux speculoos
6h 20min
Sorbet marbré au yaourt, abricot et sésame caramélisé
8 godz. 40 min
Crème dessert à la vanille
1h 25min
Crème dessert au caramel
1h
Crème dessert saveur madeleine
20min
Crème caramel et vanille
8 Std.
Crème dessert au lait de noisette et chocolat
1 godz. 20 min
Petits pots de crème à la vanille
1 Std. 35 Min
Crème brûlée à la portugaise
25min
Crème au café
2 godz. 30 min