Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs à température ambiante
- 1 pincée de sel
- 70 g de chocolat noir, fondu
-
bonbons, pour la décoration
nebo œufs de Pâques en chocolat, pour la décoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 372.8 kJ / 89.1 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Sacharidy
- 16.6 g
- Tuk
- 2.1 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 24.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lunettes à la confiture d’abricots
1 Std. 40 Min
Rochers feuilletés au praliné
1h 5 min
Tortellini à la ricotta et aux épinards
9 Std.
Napolitain
4 Std. 20 Min
Bagel sucré chocolat blanc et amandes
4h 10min
Paris-brest
3h 10min
Bûche de Noël à la fève tonka
3 Std.
Paris-Brest
3 Std.
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12h
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7h 5min
Crème pâtissière au chocolat
30 min
Trianon
3 Std.