Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème pâtissière
- 500 g de lait
- 50 g de farine de blé
- 2 œufs entiers
- 2 jaunes d'œufs
- 5 pincées de vanille en poudre
- 10 g de sucre vanillé maison
- 70 g de sucre en poudre
- 15 g de beurre doux, en morceaux
La pâte briochée
- 75 g de lait
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé, type 55
- 1 pincée de sel
- 25 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 50 g de beurre demi-sel, ramolli
- farine de blé, pour fariner
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1407.1 kJ / 336.3 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 46.7 g
- Tuk
- 12.2 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 124.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte au sucre
3h 50min
Gâteau vapeur vanille, fraise, rhubarbe
1h 15min
Rôti de porc aux légumes - Minestrone
1 godz. 30 min
Tarte amandine aux poires
2sa 30 dk
Napolitain
4 Std. 20 Min
Pardulas (petits gâteaux sardes à la ricotta)
2h
Petites gâches au chocolat au lait
15 Std. 10 Min
Babka salé au saumon fumé
4sa
Tarte briochée aux abricots
3h 10min
Feuilleté aux saint-jacques et cabillaud
1 godz. 45 min
Cramique, brioche du Nord aux raisin secs
3 Std. 15 Min
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15min