Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 hvitløksfedd
- 120 g løk, delt i fire
- 30 g olivenolje
- 150 g chorizo, skrelt, i skiver (2 mm)
- 150 g rød paprika, grillet, på glass, i skriver (1 cm)
- vann, til koking av pasta
- 1 ¼ ts havsalt, pluss ekstra etter smak
- ¼ ts røkt paprikapulver, søtt
- 400 g kyllingbryst, med eller uten skinn, uten ben, i terninger (2 cm)
- 200 g kremfløte
- 300 g fullkornspasta, tørket
- malt svart pepper, etter smak
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsjon
- Kalorie
- 3496 kJ / 838 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 49 g
- Nasycený tuk
- 23 g
- Sodík
- 1060 mg