Zařízení & příslušenství
Minipaier med kjøttdeig og dampede grønnsaker
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 porsjoner
Suroviny
Paier
-
løk delt i fire50 g
-
olivenolje10 g
-
kjøttdeig av storfe, mager delt i biter200 g
-
rødvin60 g
-
ketchup1 ss
-
Worcestershire saus1 ts
-
havsalt¼ ts
-
malt svart pepper⅛ ts
-
mørdeig, ferdigkjevlet (ca. 320 g, se tips)1 ark
-
grønne erter, frosne60 g
-
egg, medium pisket1
Grønnsaker
-
vann400 g
-
gulrøtter delt i strimler (1 cm)300 g
-
brokkoli delt i buketter (små)300 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Sodík
433 mg
Protein
20 g
Kalorie
2312 kJ /
553 kcal
Tuk
34 g
Nasycený tuk
12 g
Sacharidy
51 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Måltider på minutter
14 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Kung Pao kylling
Žádné hodnocení
Tradisjonell østerriksk gulasj
Žádné hodnocení
Pulled pork burger
Žádné hodnocení
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Žádné hodnocení
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Žádné hodnocení
Pastasaus av skinke og purre
Žádné hodnocení
Biff i stout
Žádné hodnocení
Kroningskylling
Žádné hodnocení
Tandoori kyllingwraps
Žádné hodnocení
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Žádné hodnocení
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Žádné hodnocení
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Žádné hodnocení