Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Paier
- 50 g løk, delt i fire
- 10 g olivenolje
- 200 g kjøttdeig av storfe, mager, delt i biter
- 60 g rødvin
- 1 ss ketchup
- 1 ts Worcestershire saus
- ¼ ts havsalt
- ⅛ ts malt svart pepper
- 1 ark mørdeig, ferdigkjevlet, (ca. 320 g, se tips)
- 60 g grønne erter, frosne
- 1 egg, medium, pisket
Grønnsaker
- 400 g vann
- 300 g gulrøtter, delt i strimler (1 cm)
- 300 g brokkoli delt i buketter (små)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsjon
- Kalorie
- 2312 kJ / 553 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 34 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Sodík
- 433 mg