Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 350 g de sucre en poudre
- 150 g de fraises, coupées en deux
- 1 c. à café bombée de lavande
- 4 g d'agar-agar
- 75 g d'eau
- 1 blanc d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 6204 kJ / 1465 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 359 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 62 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gelato gin et lavande
16h 45 min
Antonio Bachour: Bagatelle Red Velvet aux framboises (métrique)
2h 55 min
Saint-honoré citron-framboises
2sa 30 dk
Amaretti
25 min
Bûche glacée à la pistache, enrobage chocolat façon rocher
20h
Amaretti aux amandes
25 min
Petites meringues aux amandes
2h
Minipannacottas à la pistache
6 godz. 20 min
Succès praliné
1 godz. 40 min
Demi-sphère vanille-caramel
7 Std. 30 Min
Financiers pistache et framboise
35 dk
Boules de neige à l'amande
55 dk