Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 410 g d'eau
- 10 g d'armagnac
- 5 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine, type 55 et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
- 10 g d'huile neutre, et un peu pour le saladier
- 60 g d'ail
- 5 g de beurre demi-sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1480 kJ / 351.3 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 63.7 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 665.5 mg
Alternativní recepty
Ketchup maison
1h 10min
Tempura de crevettes et sauce aigre-douce
30 Min
Pain torsadé au kamut
4h 10min
Baguette au sarrasin
15u. 25min
Rghayef dial l'feran (crêpes feuilletées farcies)
1h 55min
Levain de blé aux pommes
72h 20 min
Dinner rolls anglais
3h 35 min
Ciabatta italienne
3h 40min
Brunch italien
1h 30min
Pains à hamburger à la stout
3ωρ.
Couronne des rois espagnole
3ωρ.
Baguette tradition
15u. 25min