Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 410 g d'eau
- 10 g d'armagnac
- 5 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine, type 55 et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
- 10 g d'huile neutre, et un peu pour le saladier
- 60 g d'ail
- 5 g de beurre demi-sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1480 kJ / 351.3 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 63.7 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 665.5 mg
Alternativní recepty
Pains vapeur
2 godz. 35 min
Courge poivrée farcie faible en glucides
1h 20min
Moutarde d'estragon
Žádné hodnocení
Bagel sucré chocolat blanc et amandes
4h 10min
Pains au lait fourrés aux abricots
2h 15 min.
Soupe thaïe tomyum aux spaghetti de courgette
45min
Couronne des rois espagnole
3 Std.
Dinner rolls anglais
3u. 35min
Chaudrée de palourdes (Clam Chowder)
55min
Pain aux olives
3 Std. 40 Min
Palets bretons à la coco
45min
Brioche au lait de coco
3h 10 min.