Pain tordu à l’armagnac et confit d’ail

Pain tordu à l’armagnac et confit d’ail

4.2 6 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 15min.
6 portions

Suroviny

  • 410 g d'eau
  • 10 g d'armagnac
  • 5 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 500 g de farine type 55 et un peu pour le plan de travail
  • 2 c. à café de sel
  • 10 g d'huile neutre et un peu pour le saladier
  • 60 g d'ail
  • 5 g de beurre demi-sel

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 665.5 mg
Protein 9.5 g
Kalorie 1480 kJ / 351.3 kcal
Tuk 5 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 63.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...