
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 410 g d'eau
- 10 g d'armagnac
- 5 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 500 g de farine type 55 et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
- 10 g d'huile neutre et un peu pour le saladier
- 60 g d'ail
- 5 g de beurre demi-sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 351.3 kcal / 1480 kJ
- Protein
- 9.5 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 63.7 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 665.5 mg
Alternativní recepty
Margarita au concombre et au piment
5min
Salade de bœuf à la citronnelle
30min
Brioche à la crème de whisky
3h 35min
Tartelettes à la crème
55min
Orange curd
6h 25min
Beurre beldi au zaatar
10min
Biscuits aux fruits confits
1h 20min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3h 20min
Gnocchi farcis aux anchois, sauce tomate au basilic
1h 40min
Cake aux fruits confits
4h 30min
Mouna à l'orange, citron et fleur d'oranger
5h 35min
Gâteau et sirop à l'orange
1h 15min