Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de habas secas, remojadas por 1 noche
- 120 g de garbanzos secos, remojados por 1 noche
- 80 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 60 g de perejil fresco, sólo las hojas
- 60 g de cilantro fresco, sólo las hojas
- 1 chile verde, fresco (volitelně)
- ½ cdita de comino en polvo
- ½ cdita de curry en polvo
- ½ cdita de polvo para hornear
- ½ cdita de sal fina
- ½ cda de pimienta molida árabe
- ½ cda de concentrado de caldo de pollo
- aceite de oliva extra virgen, la necesaria para freír
- harina de trigo, para enharinar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 109.3 kJ / 26.1 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 4.6 g
- Tuk
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 60.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mujaddara (arroz con lentejas)
1h
Falafel
11h
Bowl con falafel de lentejas y granada
2 Std. 35 Min
Bolas de matza
50 Min
Falafel
55 min
Falafel de garbanzos
13 Std.
Sopa de cebada perla y hongos
50 Min
Falafel
1h
Falafel envuelto en pan plano (pan r’gaif ) con salsa tahini
1h 25min
Lassi de hierbabuena y cardamomo
10 Min
Humus
15 Min
Tahini
25 Min