Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g de garbanzos secos
Falafel
- 15 g de cilantro, solamente las hojas
- 20 g de hojas de perejil
- 115 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 200 g de garbanzos secos, hidratados en agua por lo menos 8 horas
- 2 cucharaditas de sal fina
- 1 cucharadita de polvo para hornear
- 1 cucharadita de comino
Salsa de ajonjolí tostado
- 90 g de ajonjolí blanco, tostado
- 40 g de aceite de oliva
- 40 g de agua
- ¼ cucharadita de sal fina
Para servir
- 8 piezas de pan pita, cortado por la mitad
- hojas de lechuga, las necesarias
- jitomate bola, en rebanadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1608 kJ / 383 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tabule de quinoa
10 Min
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35 Min
Naan (pan hindú)
2 Std.
Curry de lentejas (dahl)
30 Min
Falafel de chícharo
30 Min
Falafel
1h 30min
Falafel
1 Std.
Baba ganoush
40 Min
Falafel de zanahoria
30 Min
Ensalada de quinoa y cuatro frijoles con aderezo de cúrcuma
30 Min
Crema Ácida vegana
10 Min
Falafel de garbanzos
13 Std.