Kompatibilní verze
Omelette al vapor con queso de cabra y cebolla morada caramelizada
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de cebolla morada, en rebanadas (aprox. 7-8 mm)
- 40 g de miel de abeja
- 10 g de vinagre de vino tinto
- 1 ½ cdita de sal
- 6 huevos
- 100 g de queso de cabra fresco, cremoso
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 500 g de agua
- 50 g de queso de cabra fresco
- 30 g de nuez de castilla, pelada, picada
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1249.8 kJ / 298.8 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 0.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Espárragos con mantequilla balsámica
35 min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Ejotes almendrados
30 min
Ensalada de elote con pimientos, estilo Tex-Mex
1h
Nidos de papa con salmón y crema
2 godz. 40 min
Paquetes de pescado al vapor con acelgas
40 min
Greibes
1h
Sal de apio
1h
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30 min
Omelette esponjoso de espinacas y jamón
30 min
Tortilla española baja en grasa
45 min