Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Essiggurken, in Stücken
- 100 g Rüebli, in Scheiben
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 30 g pflanzliches Öl
- 70 g Tomatenpüree
- 300 g Hühnerherzen
- 30 g Rollgerste
-
1000
g Geflügelfond
nebo 1000 g Wasser - ½ TL Salz
- 300 g Kartoffeln, in Würfeln (1 cm)
- 10 schwarze Pfefferkörner
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
-
10
g Dill, frisch, abgezupft, zum Servieren
nebo 10 g Petersilie, frisch, abgezupft, zum Servieren - 60 g Crème fraîche zum Servieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1137 kJ / 272 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ucha - Fischsuppe
50min
Fisch-Gemüse-Suppe
40min
Pilz-Kartoffel-Suppe
25min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min
Okroschka (Kalte Suppe)
1 Std. 10 Min
Borschtsch
50min
Fischsuppe mit Gemüse
35min
Gemüse-Leber-Torte
1h 50 min.
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
Russischer Rote-Bete-Salat
1 Std. 10 Min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min