
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Essiggurken in Stücken
- 100 g Rüebli in Scheiben
- 100 g Zwiebeln geviertelt
- 30 g pflanzliches Öl
- 70 g Tomatenpüree
- 300 g Hühnerherzen
- 30 g Rollgerste
-
1000
g Geflügelfond
nebo 1000 g Wasser - ½ TL Salz
- 300 g Kartoffeln in Würfeln (1 cm)
- 10 schwarze Pfefferkörner
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
-
10
g Dill, frisch abgezupft, zum Servieren
nebo 10 g Petersilie, frisch abgezupft, zum Servieren - 60 g Crème fraîche zum Servieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 272 kcal / 1137 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 18 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüse-Leber-Kuchen
1hod. 50min
Borschtsch mit Rindfleisch
1hod. 10min
Kaninchen in Tomatensauce
50min
Borschtsch
50min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1hod. 20min
Gemüse-Leber-Torte
1hod. 50min
Russischer Salat "Vinaigrette"
2hod. 20min
Russischer Rote-Bete-Salat
1hod. 10min
Pilz-Kartoffel-Suppe
25min
Ucha - Fischsuppe
50min
Kreppel
1hod.
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1hod. 45min