Essiggurken-Suppe (Rassolnik)
TM6 TM5

Essiggurken-Suppe (Rassolnik)

4.4 (18 hodnocení)

Suroviny

  • 200 g Essiggurken, in Stücken
  • 100 g Rüebli, in Scheiben
  • 100 g Zwiebeln, geviertelt
  • 30 g pflanzliches Öl
  • 70 g Tomatenpüree
  • 300 g Hühnerherzen
  • 30 g Rollgerste
  • 1000 g Geflügelfond
    nebo 1000 g Wasser
  • ½ TL Salz
  • 300 g Kartoffeln, in Würfeln (1 cm)
  • 10 schwarze Pfefferkörner
  • 1 Lorbeerblatt, getrocknet
  • 10 g Dill, frisch, abgezupft, zum Servieren
    nebo 10 g Petersilie, frisch, abgezupft, zum Servieren
  • 60 g Crème fraîche zum Servieren

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
1137 kJ / 272 kcal
Protein
13 g
Sacharidy
18 g
Tuk
19 g
Vláknina
2.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty