Buttersauce zu Fleisch oder Fisch

5.0 2 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 Portionen

Suroviny

  • Schalotten
    50 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Champignons in Stücken (2 cm)
    80 g
    80 g Fenchel, in Stücken (2 cm)
  • Rosmarin
    ½ TL
    ½ TL Kerbel
  • Butter in Stücken
    100 g
  • Rotwein, trocken
    100 g
    100 g Weißwein, trocken
  • roter Portwein
    150 g
    150 g weißer Portwein
  • Rinderfond
    100 g
    100 g Fischfond
  • Speisestärke
    1 TL
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    1 - 2 Prisen

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 155.6 mg
Protein 1.6 g
Kalorie 1166.6 kJ / 278.8 kcal
Tuk 20.4 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 12.9 g
Sacharidy 9.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...